Babyzoneterapi

Babyer og små børn ELSKER at få zoneterapi.

Samtidig er zoneterapi til babyer særdeles effektiv mod mange forskellige lidelser og smerter. Dog bliver babyzoneterapi primært anvendt ved mavekneb, luft i maven, “kollik”, øreproblemer, eksem og andre problemer. Det er sjældent, at de små har kollik. Definitionen på kollik er, at barnet skriger i mindst 7 timer dagligt. Som regel har de små lidt begyndervanskeligheder med deres tarmsystem.

Jeg tilbyder babyzoneterapi i Silkeborg.

Babyer er meget modtagelige for zoneterapi. Det er derfor normalt, at blot 3 behandlinger er tilstrækkeligt. Dog er der ingen regler uden undtagelser, så 4 behandlinger kan i sjældne tilfælde være nødvendigt.

Samtidig nyder babyer at få nusset de små fødder. Babyerne stritter ofte med alle 10 tæer af bare velvære under behandlingen og bliver meget rolige. Efterfølgende sover de fleste rigtig godt (den første dag/nat).

Der er i princippet ingen nedre grænse for, hvor små og “nye” babyer kan være for at få babyzoneterapi.
Det gælder for babyer, som for alle andre, at jo før der bliver taget hånd om problemet, jo bedre.

Behandlingen foregår primært på mine klinikker i Silkeborg og Herning – men der er også mulighed for hjemmebehandling hos jer. Jeg kører ud i Silkeborg-, Herning- og Ikastområdet.

Rygter om mine “succeshistorier” med babyer breder sig oftest ved, at mødre/forældre fortæller det til andre forældre og beretter om de gode reultater, de har fået med deres baby.

Det er en meget stor fornøjelse at behandle disse små størrelser og en meget stor glæde at se zoneterapiens virkning. Samtidig med at jeg selv elsker de små.